5 manieren om uw hond gelukkig en gezond te houden

5 manieren om uw hond gelukkig en gezond te houden

Als toegewijde hondenouder hebben de stappen die ik neem om verbeteringen in mijn leven aan te brengen vaak betrekking op mijn pup. De dingen die ik doe om hem gelukkig en gezond te houden, komen mij vaak op dezelfde manier ten goede en het helpt om een ​​maatje te hebben om gemotiveerd te blijven.

Veel beweging

Oefening voor honden kan op een spectrum worden bekeken, variërend van de basisbehoeften tot intensieve activiteiten. Van dagelijkse wandelingen tot behendigheidstraining, bepaalde oefeningen klaren gewoon de klus terwijl andere spannende uitdagingen zijn voor uw hond. Als het gaat om fysieke activiteit en uw huisdier, is het eerste dat opvalt dat zelfs de eenvoudigste activiteiten zoals wandelingen een lange weg gaan.

Stimuleer de geest van uw hond

Nee, ik heb het niet over het aandoen van de planeet Aarde terwijl je aan het werk bent. Honden zijn instinctieve, interactieve wezens en als leider van hun roedel kijken ze naar je uit om kansen te bieden om hun verstand te testen en nieuwe prikkels te ervaren. Een ongelukkige trend onder oude hondenbezitters en mensen met oudere honden is om minder mogelijkheden te bieden om nieuwe dingen te ontdekken.

Routinezorg

Routinezorg is een van de belangrijkste dingen die ouders van huisdieren voor hun hond doen, vooral omdat onze dieren niet rechtstreeks met ons kunnen communiceren als ze biologische behoeften hebben. Het is belangrijk voor ons om de intuïtieve en zorgzame mensen te zijn die onze dieren verdienen door ze gezond voedsel te geven, beweging mogelijk te maken, regelmatige bezoeken aan de dierenarts te plannen, voldoende verzorging te bieden en essentiële gezondheidssupplementen toe te dienen.

Maak kennis met voedingsbehoeften

Uitzonderlijke hondenbezitters begrijpen de voedingsbehoeften van hun huisdieren. Dit kan moeilijk zijn omdat het constant leren vereist en het zoeken naar informatie die niet altijd voor de hand ligt. Een onfeilbare manier om de gezondheid van uw huisdier te garanderen, is door een dagelijkse aanvulling in hun dieet te introduceren of zelfs over te schakelen naar een betere. We hebben onlangs een nieuw type supplement ontdekt, Vivamune genaamd. Het is supergemakkelijk om te geven, want het is een dagelijkse kauwsnack die onze honden nemen alsof het een traktatie is. Het unieke OxC-beta-ingrediënt van Vivamune, afgeleid van de kracht van natuurlijk voorkomende carotenoïden, heeft het vermogen om het aangeboren immuunsysteem van dieren te ondersteunen.

Liefde en affectie

Liefde en affectie

Dit is mijn favoriete onderdeel van de lijst, dus ik heb het beste voor het laatst bewaard. Mijn hond is acht jaar oud en ik ben al zeven van die geweldige jaren een gelukkige co-ouder. Wanneer ik een lange reis maak of zelfs maar een volledige dag op het werk breng, vervult de gedachte om terug te gaan naar Dewey en zijn liefdevolle blik mijn hart van vreugde. De band die we delen, voegt onmiskenbare waarde toe aan mijn leven en het is geen relatie die ik als vanzelfsprekend beschouw. Als hun ouder zoekt uw hond vaak naar u voor aanwijzingen om een ​​hechtingsmoment te verdiepen, of dat nu knuffelen op de bank is of af en toe uw menselijke taken doorbreekt voor een positieve bevestiging.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.