Het kiezen van het juiste hondenvoer

Het kiezen van het juiste hondenvoer

Er zijn veel websites voor en tegen rauwe diëten. De professionele websites zeggen dat u uw hond kunt ontdoen van allergiemiddelen waarvan bekend is dat ze in commerciële brokken voorkomen, zoals maïs, tarwe en soja. De oplichtingswebsites waarschuwen voor salmonellavergiftiging en bacteriële infecties.

Geef prioriteit aan voedingsbehoeften.

We zijn het er allemaal over eens dat het kiezen van het juiste voedsel voor het leven een van de grootste factoren kan zijn in de levensduur en kwaliteit van leven. We moeten ons ook realiseren dat, net als bij menselijke voeding, het lekkerste voedsel vaak niet het meest voedzame is. Gewoonlijk worden voedingsmiddelen met “smakelijke stukjes” verkocht om meer aan de emotionele behoeften van de mens te voldoen dan aan de voedingsbehoeften van de hond en zijn ze vaak de oorzaak van obesitas (een veel voorkomende moordenaar van honden).

Vraag het advies van een professional.

Vraag het advies van een professional.

Wat ‘volledig natuurlijk’ betekent, is vaak een raadsel. Om echt het beste voedsel te kiezen, is wat onderzoek nodig of vereist het vinden van iemand met kennis van zaken die u echt vertrouwt om te adviseren wat geschikt is voor uw individuele hond. Dit is niet de verkoper in de dierenwinkel die alleen is geïnformeerd door vertegenwoordigers van de voedingsbedrijven, en het zou niet zomaar een website moeten zijn die logisch voor je is. Meestal is uw dierenarts of een opgeleide voedingsdeskundige de beste middelen om beslissingen te nemen voor uw hond als individu.

Debunking BARF.

Een soort voedsel dat door sommige goedbedoelende dierenliefhebbers wordt omarmd, is biologisch verkrijgbaar rauw voedsel (BARF). Het idee van deze aanpak is dat rauw voedsel dichter bij wat een hond in het wild zou eten. Helaas leven honden in het wild niet erg lang, wat voor mij een tekortkoming is in hun logica, maar ik probeer alle standpunten over kwesties zo belangrijk te vinden. Uit onderzoek zoals het er nu uitziet, is er geen echt bewijs dat het eten van rauw vlees gezondheidsvoordelen heeft. Als je het toch wilt proberen, doe dan je onderzoek en doe het op de juiste manier.

Kies zorgvuldig commercieel hondenvoer.

Omdat de meesten van ons geen tijd hebben om biologische kip te zoeken en goed te bereiden, is het verstandiger om een ​​hoogwaardig commercieel hondenvoer te vinden dat is geconserveerd met vitamine E of andere natuurlijke conserveringsmiddelen (chemicaliën elimineren en vlees van hoge kwaliteit gebruiken) in plaats van vleesbijproducten). Deze voedingsmiddelen zijn samengesteld door een opgeleide voedingsdeskundige om de beste te zijn en uw hond te helpen een zo lang en gezond mogelijk leven te leiden; iets waar de meesten van ons niet voor opgeleid zijn. Gewoonlijk wordt BARF aanbevolen voor honden met bepaalde medische problemen zoals huidaandoeningen of immuunproblemen.

Kies zorgvuldig commercieel hondenvoer.

Overweeg voedselallergie.

Voedselallergie is een veel voorkomend onderdeel van de jeukende huid bij honden. Kip, rundvlees, lam, maïs, soja, tarwe, ei en zuivelproducten zijn veel voorkomende ingrediënten die deze allergieën veroorzaken, maar of ze nu rauw of gekookt zijn, het immuunsysteem kijkt er hetzelfde naar. De sleutel tot het kiezen van een voedingsmiddel voor huidproblemen is om er een te kiezen die geen van deze ingrediënten bevat, geconserveerd is met vitamines en bij voorkeur wordt aangevuld met vetzuren (visolie).

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.