Top 5 voedingsmiddelen die honden graag eten

Top 5 voedingsmiddelen die honden graag eten

Een hond hebben is een van de grootste geneugten van het leven. Het brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, maar met even grote voordelen en een uitbarsting van liefde en genegenheid in iemands leven. Voor alle hondenbezitters die gewoon hun speciale puppy’s willen zien kwispelen in hun geluk, hier is een lijst met 5 voedingsmiddelen die uw hond absoluut heerlijk zal vinden om te eten.

Vlees en vis

Honden zijn vleesliefhebbers door hun DNA. Geen enkele hond kan de geur en smaak van vlees en vis weerstaan. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten vlees die honden graag eten – Enkele van de meest voorkomende soorten vlees in hondenvoeding zijn: Rundvlees, Kip, Lever, Kalkoen, Hert en Eend. Echt vlees is een perfecte bron van biologisch eiwit. Vlees is ook een goede bron van vitamine A, E, het hele B-complex en B12. Ze zijn ook goed in termen van koolhydraten en vetten en vormen een absoluut essentieel onderdeel van het dieet van uw hond. Bovendien houden honden ervan om op vleesbotten te kauwen. Het is best een leuke speeloefening voor hen.

Watermeloenen

Watermeloenen

Watermeloenen zijn een perfecte zomerse traktatie voor je hond. Honden houden ervan om te spelen en rond te rennen, en de brandende zomerzon kan ze heel gemakkelijk uitdrogen. Hier helpen watermeloenen veel, omdat ze ze gehydrateerd houden. Ze zijn sappig, zoet en verfrissend, je hond zal zeker af en toe naar een stukje watermeloen snakken. Watermeloenen bevatten weinig calorieën en bevatten veel lycopeen en thiamine, evenals mineralen en vezels. Ze zijn ook rijk aan vitamine A, B6 en C.

Kaas

Als je dacht dat je de enige was die geobsedeerd was door goedkope traktaties, vergis je je; omdat je harige vriend niet ver achterblijft! Zoals eerder vermeld, zijn volle melk en honden geen geweldige combinatie. Daarom is kaas, een zuivelderivaat, de perfecte oplossing voor uw behoeften. Uw hond houdt van kaas om voor de hand liggende redenen: hij is romig, rijk, warm en soepel. Het geeft ze zeker een feelgood-factor. Bovendien is het rijk aan eiwitten en essentiële vetten.

Eieren

Of je ze nu klautert, kookt of pocheert; eieren zijn een geweldige snack voor uw hond. Ze zijn een zeer goede bron van eiwitten en moeten deel uitmaken van het dagelijkse dieet van uw hond. Eieren zijn ook rijk aan riboflavine en selenium, waardoor ze inderdaad een gezonde maaltijd zijn voor uw hond, wat bijdraagt ​​aan het heerlijke genot dat ze bieden. Maar zorg ervoor dat je de eieren goed kookt voordat je het aan je hond presenteert. Rauwe eieren kunnen allerlei soorten problemen veroorzaken voor hun vacht en kunnen zelfs een biotinedeficiëntieprobleem veroorzaken.

Eieren

Yoghurt

Romig, licht en schuimig – Yoghurt is een dromerige, zuiveltraktatie voor uw hond; vooral omdat melk en de meeste zuivelproducten spijsverteringsproblemen veroorzaken bij uw huisdier, omdat huisdieren geen aanzienlijke hoeveelheden lactase bezitten (het enzym dat lactose in melk afbreekt). Het bevat veel calcium en eiwitten en is geweldig voor de spijsvertering. Voor uw hond kunt u het beste yoghurt zonder conserveringsmiddelen kopen.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.